v/Marianne Bløndal & Poul Hansen - i fællesskab driver vi
Kennel Pimpernel's HundetræningsCenter & Kæledyrspension "Taastrupgaard"

Hos Pimpernel's er vores vigtigste motto at sætte hunden i centrum, hvilket vi mener, man bedst opnår ved i videst muligt omfang at tilgodese og indfri hundens behov. Jeg har arbejdet med hunde stort set hele mit liv.

Uddannet veterinærsygeplejerske, mangeårig opdrætter og træner/instruktør med speciale inden for de såkaldte problemhunde.
Underviste allerede som ca. 12-årig. Tusindvis af hunde har passeret mine hænder og mange hunde har jeg hjulpet til hensigtsmæssig omplacering. 
Igennem ca. 40 år har jeg studeret hundens sociale liv floklivet - en flok på omkring 10-35 hunde. Vi har levet sammen døgnet rundt. Alle hvalpe er født og opvokset i huset og har taget del i floklivet lige fra start. 

Jeg har gennem flere år samlet sammen og arbejdet på en bog om hundens sociale liv mv, med lidt arbejdsro og held skulle denne gerne snart være klar.

“Ved kontrolbesøg i maj måned 2018 har vi pt. en såkaldt misfornøjet smiley grundet manglende isolationsrum samt dyrlægetilsyn. Isolationsboksen er indrettet, har aldrig haft og får næppe brug for denne, idet en syg hund her vil være dyrlægens vurdering om behov for indlæggelse eller ej. Dette har fungeret problemfrit gennem alle årene Årlige dyrlæge tilsyn stod i bero pga tilknyttede faste dyrlæges arbejdsmæssige klausul ca. 2 år ifm. salg til Evidensia – et salg, som medfødte visse uoverstemmelser. Tilsyn fungerer nu igen og har gjort det siden maj måned i år. Ovenstående til orientering til kunderne/Marianne”

Læs rapporten her: https://www.findsmiley.dk/FindHundeSmiley/Sider/Search.aspx?k=Regnholmvej+1+3320

Klik på smileyen, så kommer rapporten frem.