Vi er opdrættere af Labrador Retriever - med udpræget vægt på brugsegenskaber. Flere af vore hvalpe færtpræges lige fra fødslen - med efterfølgende sporarbejde fra ca 17-dages alderen. Kun personer med lyst og vilje til at give hundene et indholdsrigt arbejdsliv kan få lov til at købe vore hvalpe. Hvalpene karaktertestes umiddelbart efter fødslen - en metode jeg har lært ved at studere tævens omgang med hvalpene og deres respons herpå. 


Udover Labrador har vi haft et enkelt kuld Amerikanske Staffordshire Terrier hvalpe, en vidunderlig hund med en utrolig stærk psyke - en udpræget brugshund med store krav til ejeren. Så kan du tilbyde den forhold a'la de populære "krokodillehuntere" Stewe & Terri fås en bedre hund næppe - 

Et par Franske Bulldogs har også indtaget vort hjem. Pelle & Cirkeline begge fra kennel Fithian's - en kennel som forstår at opfostre hvalpe! En pragtfuld familiehund og såvel Pelle som Cirkeline var sunde og udstyret med en hastighed, som lå langt over det "tilladte" - De var utrolig altfavnende over for andre dyr og mennesker. Super familiehunde. Pelle som Cirkeline er draget til de evige jagtmarker og i 2013 afløst af Fithian's Ramos Carvallo i daglig tale mest kaldet “Fladnæs”, super flot og dejlig.


Hvalpe:

Labrador unghunde født d. 23. maj 2017.
Hvalpene er efter fortrinsvis brugslinjer.
De er DNA-testet, chipmærket og vaccineret.
Henvendelse kan ske til Marianne på tlf. 20 67 25 25 bedst ml. kl. 11-17 eller via mailen pimpernels@mail.tele.dk

tesy