HUNDEPENSIONEN hos Pimpernel's fokuserer på at give hundene det bedst mulige ophold under ejerens fravær. Hver hund har sin egen store boks, flere med direkte adgang til delvis overdækket hundegård, og det er for de fleste af hundene dagligdag at få lov til at løbe sammen med nogle af de andre hunde i de store hegninger. Nogle har nok i sig selv og tager helst turene i henhold hertil – ingen problemer i det.

Hundenes dag starter ved 07-tiden, og der luftes godnat ved 23-tiden, en lang dag med masser af pleje og omsorg for den enkelte. Alle hunde luftes i området 5-6 gange i døgnet.

Pensionen ligger i landlige omgivelser, og der er dagligt mange aktiviteter med masser af frisk luft, lugtindtryk og én på opleveren. Hundene får lov til at være hunde og holde fri fra menneskets ofte alt for hektiske hverdag.

"Sarte sjæle" tages der hensyn til, det handler måske blot om en lille spadseretur i fred og ro! Vi er en mindre pension, hvor hundenes trivsel kommer i første række. Med en baggrund som uddannet veterinærsygeplejerske, et mangeårigt "hundeliv" med bl.a. studier af hundens flokliv i egen flok på op til 35 hunde, samt diverse spændende arbejder omkring fært/tidlig færtprægning, kurser, foredrag, undervisning, daglig rådgivning i diverse hundespørgsmål, er der en god og solid baggrund for at drive en hundepension, som vi kan glæde os over er utrolig velbesøgt det meste af året.

Telefonen (2067 2525) besvares i videst muligt omfang mandag-tirsdag & torsdag-fredag i tidsrummet 11.00 - 17.00.

Al henvendelse på adressen kun efter forudgående aftale

Læs alt grundigt igennem herved undgås misforståelser!

RESERVATIONS & BETALINGSBETINGELSER gældende fra og med 01/03-2019:

Bankkonto: Danske Bank reg. 3572 konto 3572 199 010

Depositum for sikring af plads kr. 625,-

Pensionsophold foregår mod forudbetaling/depositum i henhold til vore betingelser.

Bookingskema udfyldes, husk alle felter også ved evt. ”ingen bemærkninger” og sendes til mig.
Ring 20672525/mail evt. forinden og forhør dig, om ønskede periode er ledig på datoen for din henvendelse. Når jeg har modtaget korrekt udfyldt bookingskema samt indbetaling/depositumbeløb er registreret på konto reg. 3572 konto 3572 199 010, modtager du bekræftelse/afslag af den endelige reservation.
I sidstnævnte tilfælde refunderes indbetalte beløb på den af dig oplyste refusionskonto.
Ved bekræftet pensionsophold er pladsen efterfølgende reserveret frem til og med 30 dage før ankomstdato, hvor totale pensionsbeløb fratrukket depositum skal være registreret på samme konto. I modsat fald annulleres bestillingen, og pladsen står til fri disposition fra vor side.

Ved bestilling af pensionsophold på og under totalbeløb kr. 625,00 indbetales totale beløb. Der ydes ikke refusion, da beløbet er tilsvarende eller mindre end gældende depositumbeløb.

For booking af pension, som falder uden for ovennævnte rammer, eksempelvis under 30 dage før ankomstdato, er gældende, at pensionsophold vil være betinget af, at såvel registrering af indbetaling som modtaget bookingskema og bekræftelse af endelige reservation er foretaget, jf. ovenstående tekst herom.

BEMÆRK Depositum refunderes ikke ved afbestilling/annullering af bestilt pensionsophold.

Du ganger de datoer, du bestiller inkl. såvel ankomst- som afrejsedato med det oplyste beløb pr. påbegyndt døgn. Indbetalingen anføres med dit navn og telefonnummer samt aftalte periode.

Afbestillingsvilkår:

BEMÆRK Afbudsdato er den dato, hvor du afbestiller, og eventuel refusion afregnes i henhold til denne. Dette uanset 30 dage før ankomst indbetalingsfristen, hvor manglende indbetaling medfører annullering af bestillingen og ret til fri disposition over pladsen fra vor side.

Ved afbud 29-22 dage før ankomstdato, begge dage inkl. modregnes depositumbeløb + 20 % af restbeløb i henhold til gældende priser, restbeløbet refunderes.

Afbud 21-14 dage før ankomstdato, begge dage inkl. modregnes depositumbeløb + 75 % af restbeløbet i henhold til gældende priser, restbeløb refunderes.

Afbud 13 – 0 dage før ankomstdato, begge dage inkl. refunderes ikke.

Husk at sammenholde dine rejseplaner med vores åbningstider, tag højde for forsinkelser. I tvivlstilfælde kan det være en god idé enten at booke en ekstra dag eller have aftale med familie/venner omkring afhentning.

Eventuel afregning her i d.kr kontant er kun mod forudaftale. Vi modtager ikke Dankort eller andre kreditkort og der ydes ikke kredit!

Langtidspension betales månedsvis forud. I højsæsoner f.eks. skoleferier og industriferie kan ikke bookes under 7 dages ophold!


Hent bookingsskema her (word-dokument)

PRISER pr. 1. marts 2019:
Depositum for sikring af plads kr. 625,-
Alle priser er inkl. 25 % moms
Ankomst- og afrejsedato afregnes som hele døgn!
 

 • 1 hund kr. 225,-/pr. påbegyndt døgn 
 • 2 hunde, samme ejer i samme boks kr. 350,-/pr. påbegyndt døgn 
 • 3 hunde, samme ejer i samme boks kr. 450,-/pr. påbegyndt døgn 
 • Ved flere hunde indhent tilbud. 
 • DAGPLEJE indenfor pensionens almindelige åbningstid afregnes til pensionspris. 
 • LANGTIDSPENSION, 30 dage og derover med aftalt periode - pris efter aftale. 
 • Pension ubestemt tid afregnes iht. pensionsbetingelser og priser løbende forud efter aftale. 
 • Juledagene 24/12, 25/12 samt 26/12 er omfattet af pristillæg på 50% af gældende pensionspriser. 
 • Nytårsaften (31/12 og 1/1) kan kun tilbydes i det omfang der måtte være ledige bokse - pristillæg 100% Almindelige pensionshunde har første prioritet - pristillæg 100%.


Gyldig vaccinationsattest - Alle vacciner skal være foretaget minimum 3 uger før ankomstdato! -
samt lovpligtig ansvarsforsikring skal forevises ved ankomst. Check op på din hunds forsikring, er den retmæssigt forsikret ved ophold i pension? Vi er som virksomhed forsikret iht. Vores forsikringsselskabs betingelser herom. Du skal i det hele taget være opmærksom på, at din hunds forsikring er i orden ved ophold hos andre også private!

Hundenes ophold er på ejers regning og risiko.

I tilfælde af sygdom forbeholder vi os ret til på ejers regning at tilkalde dyrlæge. Evt. udlæg fra vores side afregnes kontant her ved afhentning. Vi vil i så fald forsøge at kontakte dig forinden.

Åbningstider:

 • Mandag-tirsdag-torsdag-fredag kl. 10.00-11.00 samt 17.00-18.00
  Onsdag lukket. 
  Lørdag kl. 10.00-11.00 
  Søndag kl. 16.00-17.00 
  HELLIGDAGE LUKKET, også når disse falder på en søndag. Visse helligdage ekspederes efter aftale, eller som oplyst på siden.  


 • NB Al henvendelse her er kun mod forudgående aftale med mig. Har jeg ingen aftaler, er jeg ikke altid til stede i åbningstiden.


 • Påsken:
  Skærtorsdag 18.04.2019 kl. 11.00 - præcisaftale (aftales med mig)
  Langfredag 19.04.2019 LUKKET
  Lørdag 20.04.2019 kl. 10.00-11.00  
  Påskedag, søndag 21.04.2019 kl. 16.00-17.00 
  2. Påskedag, mandag 22.04.2019 kl. 16.00 - præcisaftale (aftales med mig)
 • Bededag:
  Fredag 17.05.2019 LUKKET
 • Kristi Himmelfartsdag:
  Torsdag 30.05.2019 kl 11.00 - præcisaftale (aftales med mig)
 • Lørdag d. 01.06.2019 LUKKET
 • Grundlovsdag
  Onsdag 05.06.2019 LUKKET
 • Pinse:
  Pinsedag, søndag 09.06.2019 kl 16.00-17.00
  2. Pinsedag, mandag 10.06.2019 kl 16.00 - præcisaftale (aftales med mig)

 • Julen 2019: 
  23.12
  24.12 Lukket
  25.12 Lukket
  26.12 


 • Nytår 2019-20:
  31.12
  01.01 


Besøgsdage forsøges gennemført i de stille perioder, typisk i november måned. 


Ret til ændringer forbeholdes.                 /udskriftvenlig version/ (PDF-format)


NB !

Din hund er velkommen til at medtage eget tæppe/stofseng samt lidt legetøj. Lad være med at overdrive, alt det din hund er glad for sammen med dig, ofrer den sjældent ret meget opmærksomhed her. Skal bære halsbånd med navneskilt - helst ikke kædehalsbånd.
Medbring endvidere vaccinationsattest samt forsikringsoplysninger i form af selskab og policenr.

Det anbefales at loppebehandle forebyggende hjemmefra,
undlad brug af giftige pipetter m.v., der findes giftfrie alternativer. Vær opmærksom på efterfølgende at checke for evt. parasitter. Dette burde du i øvrigt få gjort jævnligt året igennem. Parasitter kan holdes i skak ved at vedligeholde et sundt fordøjelsessystem.

Din hund kan få flere slags foder - vi lægger ikke skjul på, at vi anser frisk rå mad for det bedste og sundeste og langt hovedparten af tørfoder som tidens "onde ånd", som hundene står magtesløse over for. Eget foder kan ikke medtages, undtaget er dyrlægeordineret diæt, som vi gerne sørger for at have i huset, når din hund kommer. Der ydes ikke refusion i priserne pga. medbragt specialfoder!!
Vi respekterer dine ønsker, men det er vores opgave at sørge for, at din hund spiser, drikker og i øvrigt befinder sig godt under opholdet - og det plejer faktisk at gå ret godt!
Et par gange ugentligt tilbydes rå marvben/tørret oksehudsben alt efter, hvad den enkelte hund tåler - giver dejligt tidsfordriv, og dagligt er der hapser af hhv. tørret fisk/tørret lever m.v.

Tørfoderet vi har valgt at bruge er Orijen & Acana www.foderland.dk og fabrikantens hjemmeside www.championpetfoods.com - Orijen er helt uden kornprodukter, et tørfoder med en direkte parallel til at fodre råt. Et tørfoder i særklasse, men stadig tørfoder og stadig varmebehandlet om end skånsomt, læs producentens "White Document". Rå mad vil altid være nr 1, når dette så ikke kan lade sig gøre eller ikke ønskes, da er Orijen & Acana et rigtig godt valg. Visse hunde tilbydes Bio-Active-Dog under opholdet (www.aminodog.dk) samt Pet Essentials www.udoerasmus.com)

Når du ankommer med din hund, da afvent ude ved hegningerne! Jeg kan være optaget, men kommer til stede hurtigst muligt.

UNDLAD VENLIGST AT GÅ TIL LÅGEN VED GÅRDSPLADSEN, da dette medfører unødig uro hos vore egne hunde!

Din hund skal være i snor!

Vel mødt!
Marianne Blöndal & Poul Hansen